Στοιχεία επικοινωνίας βουλευτών – Διαμαρτυρηθείτε

email_parliament

Όταν ξεκίνησε ο αγώνας των ασφαλισμένων για τις διάφορες παρανομίες κατά του ΟΑΕΕ , μια πρώτη μορφής αγώνα ήταν η αποστολή χιλιάδων επιστολών με καταγγελίες στον Συνήγορο του Πολίτη.

Η τακτική αυτή είχε αποδώσει καρπούς κι ενώ αρχικά ο Συνήγορος απαντούσε γενικά κι αόριστα, ο μεγάλος αριθμός επιστολών τον εξανάγκασε να πάρει θέση, η οποία ήταν σαφώς υπέρ των ασφαλισμένων.

Το ίδιο μπορούν τώρα να κάνουν οι ασφαλισμένοι ενημερώνοντας τους βουλευτές, για τις παρανομίες και τις αυθαιρεσίες του ΟΑΕΕ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να αρκεστούν μόνο σε αυτή τη μορφή αντίδρασης και να μην προχωρήσουν παράλληλα και σε όποιες άλλες ενέργειες επιλέξουν.

Για τον σκοπό αυτό ετοιμάστηκε κατάλογος με τα email όλων των βουλευτών, όπως τα έχουν δημοσιευμένα στην επίσημη σελίδα της Βουλής.

Στη σελίδα της Βουλής, εκτός από τα email υπάρχουν τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας κάθε βουλευτή (διευθύνσεις, τηλέφωνα, διαδικτυακή παρουσία, σελίδες στο Facebook)

Τις επόμενες μέρες θα ετοιμαστεί ειδική επιστολή, με στοιχεία για τις παρανομίες του ΟΑΕΕ σε βάρος των ασφαλισμένων του, ώστε οι ασφαλισμένοι να ενημερώσουν τους βουλευτές της περιφέρειάς τους κι όσους άλλους επιθυμούν.

Ο κατάλογος με τα email των βουλευτών είναι ΕΔΩ

Στη συνέχεια αναφέρονται μερικά στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ασφαλισμένοι στις επιστολές τους :

Οι παρανομίες του ΟΑΕΕ

Γνωμοδότηση Μανιτάκη

Δικαστικές αποφάσεις κατά του ΟΑΕΕ

*  Ανανέωση 20/11/2016 : στο άρθρο λανθασμένα είχα εκτιμήσει ότι η πίεση από τις χιλιάδες επιστολές των ασφαλισμένων στον Συνήγορο του Πολίτη είχε σαν αποτέλεσμα την στροφή που ανέφερα παραπάνω. Όταν έβαλα όλα τα γεγονότα στην χρονική τους σειρά αποκαλύφθηκε πως η στροφή έγινε μετά την δημοσιοποίηση της γνωμοδότησης Μανιτάκη κι αφού ακολούθησε ένα τσουνάμι προσφυγών που αργά ή γρήγορα θα έφερναν τις παρανομίες του ΟΑΕΕ ενώπιον της Δικαιοσύνης. Όλα τα γεγονότα, με τη χρονολογική τους σειρά, τα αναφέρω αναλυτικά σε επόμενο άρθρο

Η ομάδα μας στο Facebook

facebook_logo

Advertisements

One thought on “Στοιχεία επικοινωνίας βουλευτών – Διαμαρτυρηθείτε

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.