Συλλογή ηλεκτρονικών υπογραφών για να μπει τέλος στον παραλογισμό του ΟΑΕΕ

petition2

Ο Σύλλογος Ασφαλισμένων ΟΑΕΕ Αττικής προχωρά σε συλλογή ηλεκτρονικών υπογραφών – ΨΗΦΙΣΜΑ και καλεί: 
Εμπορικούς συλλόγους, Συλλόγους ΟΑΕΕ, Επιμελητήρια, κινήσεις πολιτών και κάθε Επιχειρηματία και αυτοαπασχολούμενο να δώσει το παρόν και να προσυπογράψει στο παρακάτω ψήφισμα που θα επιδοθεί:

στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην Πρόεδρο Της Βουλής και στον Πρωθυπουργό έτσι ώστε να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να αρθούν ΑΜΕΣΑ οι αδικίες εις βάρος των επιχειρήσεων που δρουν και παράγουν ΑΕΠ εντός της χώρας μας!
 …
Το ψήφισμα Περιλαμβάνει 3 βασικούς τομείς:

1.ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΥΨΗΛΕΣ: Από το 2008 έχουμε καταγεγραμμένη πτώση του ΑΕΠ βάσει ΕΛΣΤΑΤ! Όλα τα Δ.Σ. του ΟΑΕΕ ΟΦΕΙΛΑΝ να έχουν εισηγηθεί μείωση των εισφορών όπως ορίζει και το καταστατικό του ΟΑΕΕ Προεδρικό Διάταγμα 258/05 άρθρο 5!
ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ για τα έτη: 2008-2014 για να γνωρίζει ο κάθε ασφαλισμένος πόσο παραπάνω πλήρωσε ή πόσο παραπάνω χρεώθηκε επειδή δεν
μπορούσε να ανταπεξέλθει, συμπεριλαμβανομένων και των προσαυξήσεων! Και επί τέλους σύνδεση των εισφορών με το πραγματικό εισόδημα!
2.ΧΡΕΩΣΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΧΕΘΕΙ! 
Το ταμείο ενώαρνούνταν να παρέχει περίθαλψη, οδηγώντας ασφαλισμένους ακόμη και στο θάνατο, ταυτόχρονα τη χρέωνε και μάλιστα με τόκους και προσαυξήσεις.
ΖΗΤΟΥΜΕ την αφαίρεση αυτού του ποσού σε όσους χρεώθηκε γιατί δεν είναι ούτε νόμιμο ούτε ηθικό. Έτσι θα έχει μεγάλη ελάφρυνση ο κάθε ασφαλισμένος με αποτέλεσμα να μπορέσουν ακόμη περισσότεροι να συμμετέχουν σε τυχόν ρυθμίσεις ή εφάπαξ εξοφλήσεις και να πάρει ανάσα τόσο το
ταμείο όσο και η αγορά!
3. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!
Όταν ένας ασφαλισμένος πάει να πληρώσει-ρυθμίσει παρελθόντα έτη, έρχεται αντιμέτωπος με τη λεγόμενη Διαφορά Κλάσης (Δ. Κ.), που υπερδιπλασιάζει και πολλές φορές υπερτριπλασιάζει το αρχικό κεφάλαιο και κατόπιν μπαίνουν τόκοι και προσαυξήσεις. Η Πρακτική αυτή είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ.
ΖΗΤΟΥΜΕ: Πάγωμα της οφειλής όσων δεν μπορούν να ανταποκριθούν, αφού προηγουμένως αφαιρεθούν όλες οι παράνομες χρεώσεις και προσαυξήσεις τους και κατάργηση επιτέλους της τοκογλυφικής πρακτικής της Δ.Κ. που βυθίζει την πραγματική οικονομία σε εικονικά χρέη.
Αφήστε μας αέρα να παράγουμε ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ για τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ 
ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα!!! 
 
Αφήστε μας αέρα να φέρουμε ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!
Μπορείτε να υπογράψτε και να στηρίξετε το αίτημα ΕΔΩ
 …
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s